Maj, 2020

Zdravje v občini

25.05.2020 

Poglej več na klik Zdravje v občini .   Prilagamo publikacijo Zdravje v občini 2020 za občino Šmartno ob Paki. Posodobljene podatke, kartografske prikaze, primerjave kazalnikov med območji in druge zanimive vsebine si lahko ogledate na ... Preberite več »

Prekinjena dobava električne energije transformatorska postaja Šmartno ob Paki center

20.05.2020 

Na podlagi obvestila Elektro Celja sporočamo naslednje: Nadzorništvo Polzela - Področje Šmartnega ob Paki Obveščamo odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorskih postaj: Šmartno ... Preberite več »

Obvestilo občanom

08.05.2020 

Na Občini Šmartno ob Paki je upravno poslovanje omejeno na najnujnejše storitve po predhodni najavi. Za vas smo na voljo v času uradnih ur na tel.št.03 898 49 50 ali po elektronski pošti: obcina.smartno@siol.net. Vse občane ... Preberite več »

Prenehanje požarne ogroženosti

06.05.2020 

URSZR je objavila razglas prenehanja velike požarne ogroženosti naravnega okolja, ki je dosegljiv v priponki. razglas Preberite več »

Delovni čas knjižnice in lekarne

05.05.2020 

Z današnjim dnem se znova odpirajo vrata knjižnice v Šmartnem ob Paki. Delovni čas je enak kot je bil pred začetkom epidemije. Dostop do gradiva je omejen; več o izposoji na naslenji povezavi ... Preberite več »

Zapora ceste

04.05.2020 

Zaradi izgradnje nove ceste iz Šmartnega v Slatine in ukinitve železniškega prehoda na cesti, ki vodi od državne ceste pri Vinu proti Slatinam, bo odsek ceste od križišča z državno cesto do Grudnovega ... Preberite več »

RSS