November, 2018

Adventni čas

27.11.2018 

Preberite več »

Zanimiva Vesela Martinova sobota

16.11.2018 

Letošnja Vesela Martinova sobota v Šmartnem ob Paki je bila vnovič razgibana, zanimiva in seveda vesela.  Letošnja izvedba tradicionalne prireditve, ki predstavlja vrhunec praznovanja občinskega praznika, je bila obogatena z vključitvijo v projekt Festival ... Preberite več »

S slavnostno sejo smo počastili občinski praznik

16.11.2018 

Tudi letos smo praznik občine Šmartno ob Paki obeležili s slavnostno sejo občinskega sveta na kateri je župan Janko Kopušar podelil priznanja letošnjim nagrajencem.  Na slavnostni seji, ki je potekala v petek, 9. novembra, ... Preberite več »

Najboljša poklicna maturanta v naši občini

16.11.2018 

V občini Šmartno ob Paki imamo tudi  dijake, ki so splošno in poklicno maturo opravili zelo uspešno in se uvrstili v sam vrh uspešnih slovenskih maturantov. Letos smo prejeli iz njunih srednjih šol ... Preberite več »

Poziv k odstranjevanju vegetacije in prenehanju odlaganja odpadkov ter deponiranja na vodnih in priobalnih zemljiščih

06.11.2018 

Direkcija Republike Slovenije za vode, Sektor območja Savinje, kot upravljavec vodotokov,  poziva k odstranjevanju vegetacije in k prenehanju odlaganja odpadkov in deponiranja na vodnih in priobalnih zemljiščih. Prebivalce Direkcija poziva k odgovornemu odlaganju ... Preberite več »

Slavnostna seja občinskega sveta s podelitvijo občinskih priznanj

05.11.2018 

vabilo Preberite več »

RSS