Avgust, 2013

Izgradnja pločnikov in prehodov za pešce

30.08.2013 

Na območju občine Šmartno ob Paki se novo šolsko leto začenja brez bistvenih novosti pri ustaljenem redu prevozov otrok v šolo. Ti bodo potekali tako, kot so doslej, prav ta čas pa se ... Preberite več »

Pred novim šolskim letom

30.08.2013 

Srečno in z uspehom!  Dragi otroci, učenke in učenci, dijakinje in dijaki, študentke in študenti, vzgojiteljice in vzgojitelji, učiteljice in učitelji, starši…Najprej izražam upanje, da so se vam uresničile vse dobre želje, ki ste ... Preberite več »

Odvoz kosovnih odpadkov iz gospodinjstev

27.08.2013 

PUP-Saubermacher iz Velenja bo v mesecu septembru opravilo odvoz kosovnih odpadkov iz gospodinjstev na območju občine Šmartno ob Paki. Odvoz bo potekal od 1. do 17. septembra 2013, gre za brezplačen odvoz z ... Preberite več »

Membranski bioreaktor za čiščenje podtalnice v Šmartnem ob Paki

26.08.2013 

Iz razvojno raziskovalnega centra družbe RCE-razvojni center energije d.o.o. Velenje so občini Šmartno ob Paki posredovali naslednje obvestilo o raziskovalnih aktivnostih, ki bodo potekale na območju Rečic eob Paki. »Čista pitna voda postaja vedno ... Preberite več »

Zaključna prireditev projekta Hmelj..

19.08.2013 

Vljudno vabljeni na zaključno prireditev projekta HMELJ, NEKOČ ZELENO ZLATO; KAJ PA DANES  ?...,. Več v naslednjem vabilu: VABILOtd. Preberite več »

Opozorilo Komunalnega podjetja Velenje

19.08.2013 

Greznične gošče v čistilni napravi  Komunalno podjetje Velenje obvešča občanke in občane Šmartnega ob Paki, da so na čistilni napravi v Šmartnem zaznali pojav spuščanja greznične gošče v kanalizacijski sistem, ki se zaključuje s ... Preberite več »

Posledice suše v naši regiji

19.08.2013 

Po podatkih Kmetijsko gozdarskega zavoda Celje je letošnja poletna suša zelo prizadela širšo celjsko regijo in največ škode povzročila tudi ob porečjih Pake in Savinje oziroma na lahkih, plitvih in obrečnih tleh. Poleg ... Preberite več »

Hmeljski likof v Rečiški noči

19.08.2013 

Ob koncu tega tedna se obeta še ena od tradicionalnih družabnih prireditev, ki na območju občine Šmartno ob Paki že nekaj let zapored bogatijo poletna dogajanja. V središču Rečice ob Paki bo v ... Preberite več »

Z razstavo zaključili likovno delavnico

19.08.2013 

Z razstavo del, ki so nastala v tokratni produkciji, se je v dvorani Marof Mladinskega centra v Šmartnem ob Paki v soboto zvečer zaključila likovna delavnica z naslovom »Geometrija slike.« Tradicionalno srečanje likovnih ... Preberite več »

Vabljeni na razstavo »Geometrija slike«

14.08.2013 

V dvorani Marof Mladinskega centra v Šmartnem ob Paki bodo v soboto, 17. avgusta 2013 ob 20. uri odprli likovno razstavo z naslovom »Geometrija slike.« Na razstavi bo predstavljena produkcija 27. likovne delavnice, ... Preberite več »

RSS