ŠMARŠKA AKADEMIJA

Šmarška akademija že drugič zbrala predstavnike različnih društev

Občina Šmartno ob Paki je za društva in vaške skupnosti v občini v letu 2019/2020 začela z mini izobraževalnim programom Šmarška akademija, katere cilj je spodbuditi še več sodelovanja med društvi in omogočiti organizacijam in posameznikom nadgradnjo obstoječih znanj. Po uspešnem prvem srečanju, smo v sredo, 22. 1. 2020, izvedli drugo srečanje na temo družabnih omrežij in koriščenju le-teh v promocijske namene.

Biserka Kisić iz podjetja KISIK komunikacije je z nami delila nasvete, kako lahko še boljše in uspešno nastopimo na spletu, s poudarkom na družabnih omrežjih. Za vse tiste, ki so prej družabna omrežja jemali za rezervo, je bil še posebej zanimiv podatek, koliko Slovencev ima posamezna družabna omrežja, predvsem Facebook. Glede na to, da imamo svoj profil na Facebooku skoraj vsi, velika večina tudi odpre Facebook večkrat na dan, je slednji še posebej zanimiv za oglaševanje dogodkov društev. Ker pa ima Facebook tudi svoje zakonitosti in algoritme, smo z veseljem prisluhnili nasvetom o pametni uporabi.

Drugega srečanja akademije se je udeležilo več kot 25 predstavnikov različnih društev in vaških skupnosti v Občini Šmartno ob Paki, ki so zelo zadovoljni, da imajo možnost druženja in nadgradnje znanj v sklopu Šmarške akademije. Vsi se veselijo že naslednjega srečanja marca, ko bo z nami Denis Oštir, direktor področja za Hisense in dolgoletni urednik portala 24ur.com, delil svoje skrivnosti o pisanju zanimivih zgodb.

IMG_20200122_182340


RSS