Predstava Študentski dnevi in pogovor na temo študentskega dela

Vabljeni na dogodek, namenjen vsem mladim v občini, ki ga organizira Mladinski center Šmartno ob Paki skupaj z Občino Šmartno ob Paki. V soboto, 11. 5. 2019, ob 19.30 v Kulturnem domu Šmartno ob Paki.

Dogodek se bo pričel s predstavo Študentski dnevi, ki jo bodo odigrali člani gledališke skupine Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem – PEF teater. Predstava temelji na resničnih zgodbah in v ospredje postavlja prav neverjetne in humorne prigode študentov pri študentskem delu ter življenju. Predstava je BREZ VSTOPNINE (zbirali se bodo prostovoljni prispevki).
Sledil bo sproščen pogovor na temo študentskega dela in življenja študentov z županom, predstavniki študentskih servisov ter lokalnimi delodajalci. Mladi bodo prejeli koristne informacije na temo študentskega dela, obenem bodo imeli možnost podati pobude, komentarje, vprašanja v zvezi s temo pogovora ter z življenjem mladih v občini.
Dogodek bomo zaključili s sproščenim druženjem ob brezplačni pogostitvi.

Dogodek je del Evropskega tedna mladih 2019. Prek razpisa Ključ do vključenosti: Evropska solidarnostna enota ga je podprla nacionalna agencija MOVIT. Razpis Ključ do vključenosti je namenjen sofinanciranju projektov, katerih namen je podpreti izvajanje dogodkov za mlade v okviru Evropskega tedna mladih 2019, ki povezujejo solidarnost, participacijo in mlade z manj priložnostmi.

#democracyandme
#youthweek
#ETM


RSS