Vabilo na dogodek za mlade

Vabimo vas na poseben dogodek za vse mlade v občini Šmartno ob Paki, ki bo potekal v petek, 26. oktobra 2018, od 18. ure dalje v prostorih Mladinskega centra Šmartno ob Paki. Glavni namen dogodka je zbor in druženje mladih, čemur želimo dodati poučno in tudi zabavno noto. Mlade bo pozdravil in nagovoril tudi župan Janko Kopušar.

18:00     ŠE VEDNO VOZIM – VENDAR NE HODIM (Zavod VOZIM)

Interaktivna delavnica za mlade, ki jo spremljajo osebne zgodbe poškodovancev v prometnih nesrečah s hudimi telesnimi poškodbami. Mladi bodo prve roke pridobili informacije o pomenu prometne varnosti, vzrokih za nastanek prometnih nesreč in možnih hudih posledicah prometnih nesreč. Preventivne prometne delavnice vplivajo na spremembo stališč in vedenja mladih v prometu ter razbijajo stereotip invalidnosti.

19:00     URICA Z ŽUPANOM

Sledilo bo sproščeno srečanje z županom Jankom Kopušarjem, ki bo mlade povabil k pogovoru in jih spodbudil k podaji predlogov, pobud in mnenj v zvezi z življenjem mladih v občini.

20:00     ZAKLJUČNA ZABAVA S KONCERTOM

Dogodek bomo zaključili z večerno zabavo, in sicer vas bo proti vikendu odnesla skupina UP N’ DOWNS, ki preko svoje glasbe ponuja kar nekaj odgovorov na vprašanja mladih.

Med glavnimi sklopi pripravljamo za udeležence še nekaj presenečenj in brezplačno pogostitev. PRIDITE NA KUP!

 

Dogodek organizirata Občina Šmartno ob Paki in Mladinski center Šmartno ob Paki

1-plakat_mlado_smartno


RSS