Predpraznično obvestilo občanom

Spoštovane občanke in občani!

Pred nami so Velikonočni prazniki, ki jih bomo letos praznovali bistveno drugače, kot smo običajno navajeni. Zaradi epidemije COVID-19 so še vedno v veljavi strogi ukrepi, ki jih je tudi med prazniki potrebno spoštovati.

Tako je gibanje prebivalstva omejeno na območje občine, prepovedano je zbiranje in druženje ljudi v skupinah, potrebna je varnostna razdalja 2 metra, obvezna je uporaba zaščitnih sredstev na javnih mestih in drugo. Pozivamo vas, da se odgovorno vedete, saj boste s tem največ prispevali k normalizaciji razmer.

Za potrebe vseh občank in občanov, ki opravljate nujne zadeve, smo zagotovili zaščitne maske, ki jih pred prazniki v dopoldanskem času delijo predstavniki CZ pred trgovino, dobiti pa jih je mogoče tudi pri predsednikih VS ali neposredno na občinski upravi.

Zahvaljujem se vsem vam, ki spoštujete sprejete ukrepe in vsem, ki pomagate pri izvajanju nujno potrebnih aktivnosti, saj ste zaslužni, da do sedaj na našem območju še ni uradno potrjenega primera okužbe.

Iskreno vam voščim za Velikonočne praznike in želim vse dobro. Naj bodo tudi na tak spremenjen način enako slovesni. Preživimo jih VSI SKUPAJ tako, da OSTANEMO DOMA.

 

Ostanite zdravi.

Janko Kopušar, župan


RSS